Auti motori i traktori na akumulator

Auti motori i traktori na akumulator (auti, quadovi, motori na akumulator) san su svakog djeteta. Neka dijete osjeti vjetar u kosi i vrhunsku zabavu uz sigurna vozila iz ponude Auti motori i traktori na akumulator . Toybox u svojoj…...

Auti motori i traktori na akumulator (auti, quadovi, motori na akumulator) san su svakog djeteta. Neka dijete osjeti vjetar u kosi i vrhunsku zabavu uz sigurna vozila iz ponude Auti motori i traktori na akumulator .
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto: odrastimo zajedno!

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije a također i na našem web shopu kojeg uredno i redovno osvježavamo i nadopunjavamo novim igračkama za djecu svih uzrasta.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti,motori i quadovi na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije,okviri za slike te velik izbor ukrasnih vrećica papira i celofana.

Također od nedavno u svom asortimanu nudimo velik izbor ukrasnih kutija svih veličina i oblika,također nudimo i veliki izbor slušalica .

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program u kojem imamo tanjure čaše salvete konfete iznenađenja razne vrste rođendanskih svijeća koje će vam dobro doći upotpuniti ambijent  proslave vašeg rođendana .


Auto na akumulator Lexus DK LX570 plavi

849,00  (6.396,79 kn)

Motor na akumulator tr1603 bijeli

265,43  (1.999,88 kn)

Auto na akumulator Mercedes

899,90  (6.780,30 kn)

Auto na akumulator XC90 crveni

849,00  (6.396,79 kn)

Auto na akumulator Lexus JE1618 bijeli

350,38  (2.639,94 kn)

Auto na akumulator Lexus DK LX570 bijeli

849,42  (6.399,95 kn)