Auti na akumulator

Auti na akumulator pružit će sate zabave i vožnje vašim klincima. Napunite ga, pripremite za vožnju i mogu juriti brzinama i do 7 kilometara na sat! Mogu voziti auto na akumulator baš kao i veliki – naprijed i…...

Auti na akumulator pružit će sate zabave i vožnje vašim klincima. Napunite ga, pripremite za vožnju i mogu juriti brzinama i do 7 kilometara na sat! Mogu voziti auto na akumulator baš kao i veliki – naprijed i unatrag, trubiti, puštati glazbu te paliti i gasiti svijetla. Da ne odu predaleko držite ih na oku i pogledajte vozila koja možete upravljati sami daljinskim putem.

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije a također i na našem web shopu kojeg uredno i redovno osvježavamo i nadopunjavamo novim igračkama za djecu svih uzrasta.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti,motori i quadovi na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije,okviri za slike te velik izbor ukrasnih vrećica papira i celofana.

Također od nedavno u svom asortimanu nudimo velik izbor ukrasnih kutija svih veličina i oblika,također nudimo i veliki izbor slušalica .

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program u kojem imamo tanjure čaše salvete konfete iznenađenja razne vrste rođendanskih svijeća koje će vam dobro doći upotpuniti ambijent  proslave vašeg rođendana .


Auto na akumulator Audi Q8 JJ2066 crni

382,23  (2.879,91 kn)

Auto na akumulator Mercedes SL65 crveni

347,19  (2.615,90 kn)

Auto na akumulator Mercedes SL65 crni

347,19  (2.615,90 kn)

Auto na akumulator Mclaren GT crni

371,61  (2.799,90 kn)

Auto na akumulator Maserati Ghibli SL631 bijeli

318,52  (2.399,89 kn)

Auto na akumulator Maserati Ghibli SL631 crveni

318,52  (2.399,89 kn)

Auto na akumulator BMW I8 narančasti

336,57  (2.535,89 kn)

Auto na akumulator BMW I8 plavi

336,57  (2.535,89 kn)