Glazbene igračke

Glazbene igračke za bebe su jedne od najzanimljivijih i najzabavnijih igračaka za bebe, ali jeste li znali njihovu edukativnu funkciju? Zbog čega? Osim urođenih kapaciteta, na razvoj vokalnih i govornih sposobnosti uvelike utječe okolina u kojoj se beba…...

Glazbene igračke za bebe su jedne od najzanimljivijih i najzabavnijih igračaka za bebe, ali jeste li znali njihovu edukativnu funkciju? Zbog čega? Osim urođenih kapaciteta, na razvoj vokalnih i govornih sposobnosti uvelike utječe okolina u kojoj se beba razvija. Odrasli su važni sugovornici djeci te ih putem različitih medija mogu poboljšati jezični razvoj djeteta. Jedan od medija kojim roditelji mogu na podsvjesnoj i na svjesnoj razini utjecati na jezični razvoj djeteta je putem glazbe (pjevajuće čitanje priče), a u tome uvelike mogu pomoći upravo ove igračke.

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u ToyBox-u!

ToyBox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije a također i na našem web shopu kojeg uredno i redovno osvježavamo i nadopunjavamo novim igračkama za djecu svih uzrasta.
ToyBox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi ToyBox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti,motori i quadovi na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije,okviri za slike te velik izbor ukrasnih vrećica papira i celofana.

Također od nedavno u svom asortimanu nudimo velik izbor ukrasnih kutija svih veličina i oblika,također nudimo i veliki izbor slušalica .

Gdje se nalazi ToyBox?

ToyBox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u ToyBoxu.

Zašto ToyBox?

ToyBox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program u kojem imamo tanjure čaše salvete konfete iznenađenja razne vrste rođendanskih svijeća koje će vam dobro doći upotpuniti ambijent  proslave vašeg rođendana .


Igračka Tukan

14,59  (109,93 kn)

Plišana igračka sa melodijom sob

Original price was: 17,24 € (129,89 kn).Current price is: 13,80 € (103,98 kn).

Plišana igračka sa melodijom medo u narančastom odjelu

Original price was: 17,24 € (129,89 kn).Current price is: 13,80 € (103,98 kn).

Plišana igračka sa melodijom lisica

Original price was: 17,24 € (129,89 kn).Current price is: 13,80 € (103,98 kn).

Plišana igračka sa melodijom ptica

Original price was: 17,24 € (129,89 kn).Current price is: 13,80 € (103,98 kn).

Glazbeni vrtuljak s projektorom tirkizni

Original price was: 55,73 € (419,90 kn).Current price is: 44,58 € (335,89 kn).

Baby piano

12,90  (97,20 kn)

Edukativni tablet

18,90  (142,40 kn)

Plišani pingvin rozi 22 cm

Original price was: 25,20 € (189,87 kn).Current price is: 20,16 € (151,90 kn).