Igračke za krevetić i kolica

Igračke za krevetić i kolica su prve igračke za djecu. U ponudi imamo glazbene vrtuljke, viseće igračke ili spiralne igračke za kolica. Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju. Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u…...

Igračke za krevetić i kolica su prve igračke za djecu. U ponudi imamo glazbene vrtuljke, viseće igračke ili spiralne igračke za kolica.

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u ToyBox-u!

ToyBox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije a također i na našem web shopu kojeg uredno i redovno osvježavamo i nadopunjavamo novim igračkama za djecu svih uzrasta.
ToyBox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi ToyBox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti,motori i quadovi na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije,okviri za slike te velik izbor ukrasnih vrećica papira i celofana.

Također od nedavno u svom asortimanu nudimo velik izbor ukrasnih kutija svih veličina i oblika,također nudimo i veliki izbor slušalica .

Gdje se nalazi ToyBox?

ToyBox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u ToyBoxu.

Zašto ToyBox?

ToyBox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program u kojem imamo tanjure čaše salvete konfete iznenađenja razne vrste rođendanskih svijeća koje će vam dobro doći upotpuniti ambijent  proslave vašeg rođendana .


Dječji vrtuljak s projektorom svjetlo plavi

53,08  (399,93 kn)

Glazbeni vrtuljak s projektorom tirkizni

44,58  (335,89 kn)

Glazbeni vrtuljak s projektorom

44,58  (335,89 kn)

Dječji vrtuljak s projektorom rozi

53,08  (399,93 kn)

BABY VRTULJAK ŠUMSKE ŽIVOTINJE

30,78  (231,91 kn)

Baby glazbeni vrtuljak sa igračkama

37,15  (279,91 kn)