Fidget Toys

Fidget Toys je popularna nova igračka koja će oduševiti svako dijete. U ovoj kategoriji ćete pronaći razne vrste igračaka koje pripadaju popularnim Fidget Toys-ima. Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u! Toybox je je…...

Fidget Toys je popularna nova igračka koja će oduševiti svako dijete. U ovoj kategoriji ćete pronaći razne vrste igračaka koje pripadaju popularnim Fidget Toys-ima.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike.

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program  i vlastite proslave rođendana .


Ljigavac zvuk

1,71  (12,88 kn)

GUMI GUMI

1,86  (14,01 kn)

STISKAVAC PAUK

1,99  (14,99 kn)

MAGIČNA BOČICA MLIJEKA 13,5CM

1,69  (12,73 kn)

YOYO JEDNOROG

1,99  (14,99 kn)

MEKANA LOPTICA

1,99  (14,99 kn)

TETRIS IGRICA

3,90  (29,38 kn)

VODENA IGRA SA SATOM

1,33  (10,02 kn)