Kuhinja i dodaci igračke

Kuhinja i dodaci igračke Kuhinja i dodaci igračke Ako Vaši klinci i klinceze vole svakodnevne zadatke u kategoriji je pravo mjesto za odabrati : mikser, toster, stroj za vafle, blender, pećnica, kuhinja, kuhinja i dodatke te oprema za…...

Kuhinja i dodaci igračke

Kuhinja i dodaci igračke Ako Vaši klinci i klinceze vole svakodnevne zadatke u kategoriji je pravo mjesto za odabrati : mikser, toster, stroj za vafle, blender, pećnica, kuhinja, kuhinja i dodatke te oprema za kuhinju, posuđe, pribor za kuhanje i još mnogo stvari za opremiti dječju kuhinju.

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije a također i na našem web shopu kojeg uredno i redovno osvježavamo i nadopunjavamo novim igračkama za djecu svih uzrasta.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti,motori i quadovi na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije,okviri za slike te velik izbor ukrasnih vrećica papira i celofana.

Također od nedavno u svom asortimanu nudimo velik izbor ukrasnih kutija svih veličina i oblika,također nudimo i veliki izbor slušalica .

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program u kojem imamo tanjure čaše salvete konfete iznenađenja razne vrste rođendanskih svijeća koje će vam dobro doći upotpuniti ambijent  proslave vašeg rođendana .


Kuhinjski set za pravljenje kolača

6,36  (47,92 kn)

Dječji set za izradu vafla

7,43  (55,98 kn)

Kuhinja 3 u 1

15,92  (119,95 kn)

Drvena kuhinja – bijela

39,60  (298,37 kn)

SET ZA ČAJ

9,90  (74,59 kn)

Dječji supermarket s 44 raznih dodataka

44,58  (335,89 kn)

Drveni bijeli štednjak / stolica

34,65  (261,07 kn)

Drvena kuhinja Barbara

119,92  (903,54 kn)

Dječja kuhinja sa zvukom 58 cm

50,17  (378,01 kn)

Drvena kuhinja za igru s dodacima Wendy

119,90  (903,39 kn)