Nova ponuda auta na akumulator

auto na akumulator
Podijeli

[metaslider id=11703]

Auti na akumulator

Nudimo veliki izbor različitih modela auta na akumulator po akcijskim cijenama.  Jednosjed, dvosjed, limuzina, sportski, quad, motor…

Za novu ponudu auta na akumulator možete pogledati ovdje

.Pružanje djece različitim igračkama važno je za razvoj njihovih motoričkih sposobnosti. Auti na akumulator su izvrstan dodatak dječjoj kolekciji igračaka. Vaše dijete također treba trubiti trubom dok upravlja autom. Ove akcije će poboljšati njegove motoričke sposobnosti i učiniti ga manje sklonim padu ili udaranju u stvari kada hoda okolo.

Iako možda nećete moći uvjeriti svoju malu djecu da idu u šetnju prirodom. Bilo koji način na koji možete dobiti vaše dijete izvan je važno, s obzirom na nizak postotak djece koji se igraju vani svaki dan. Što ranije možete dobiti svoju djecu da uživaju biti na otvorenom, više imate šanse da ih spriječite da budu ovisni o aktivnostima u zatvorenom prostoru, kao što su video igre i surfanje internetom.

Ako je vaše dijete u toj fazi kada još treba vaš nadzor, ali inzistira na svojoj neovisnosti, auto na akumulator može biti velika prijelazna igračka. To dopušta vašem djetetu da se ponaša kao odrasla osoba, ne dajući mu slobodu da vozi previše daleko. Dajući djetetu taj osjećaj neovisnosti može mu pomoći da se suoči s drugim izazovima i prekretnicama s manje straha, kao što je napuštanje vrtića ili spavanje u nepoznatoj okolini.

Auto na akumulator također može potaknuti maštu vašeg djeteta. Oni daju vašem djetetu priliku da izmisle scenarije, kao što je vožnja na safariju, vožnja policijskim vozilom…Vaša će djeca htjeti dopustiti svojim prijateljima da voze auto, a interakcija sa svojim vršnjacima važan je dio kognitivnog razvoja djece.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!
https://hr-hr.facebook.com/toyboxzagreb/

https://www.instagram.com/toybox_igracke/

 

Share

You Might Also Like