-20%
Baby piano podloga sa igračkama
Nema na zalihi

Baby piano podloga sa igračkama

Baby piano podloga sa igračkama

20,16  (151,90 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 5907625583046 Kategorije: , Oznake: , ,
Podijeli

Baby piano podloga sa igračkama

Briga o zdravom razvoju djeteta jedan je od najvažnijih zadataka roditelja. Stoga je vrijedno opskrbiti se igračkama koje će učiniti zabavu sigurnom i zanimljivom kao što je baby piano podloga sa igračkama tj. interaktivna prostirka s klavirom.

Šareni, mekani tepih brzo će postati omiljeno mjesto vašeg djeteta. U kombinaciji je s glasovirom, kojim ćete potaknuti mladog člana kućanstva da istražuje svijet glazbe. Tipke u boji osvjetljavaju, kada se pritisnu, emitiraju jedan od četiri zvuka iz raspona. Međutim, klavir ne funkcionira samo kao instrument – pritiskom na drugu tipku pokreće se glazbeni način rada. Tada pritiskom na tipke iz zvučnika svira jedna od četiri poznate melodije. Iznad prostirke nalazi se traka za glavu na koju su pričvršćeni privjesci u obliku veselih životinja, te reflektirajuća ploča koja djeluje kao ogledalo.

Baby piano podloga sa igračkama uključuje:

– Mekana prostirka
– Traka za glavu
– Četiri privjeska sa životinjama
– Privjesak s ogledalom
– Klavir glazbene ploče

Klaviru su potrebne tri AA baterije za rad (nisu uključene).

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

 

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike.

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program  i vlastite proslave rođendana .