Boks set

Boks set

Boks set

Dimenzije ambalaže boks seta :

44 cm x 24 cm x 7 cm.

13,26  (99,91 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 5907625586863 Kategorije: , Oznake: , ,
Podijeli

Boks set

Rani školarci često nisu u stanju isprazniti svoju energiju. U ovoj je situaciji vrijedno razmišljati o poticanju djeteta na poduzimanje različitih vrsta tjelesnih aktivnosti. Boks set pomoći će vašem djetetu da se oslobodi stresa kod kuće, a istodobno će vježbati okretnost i kondiciju.

Omogućujući svom djetetu da kontrolirano oslobađa napetost, izbjegavanje izljeva negativnih emocija. Vrijedno je pokazati da umor uz fizičku aktivnost omogućuje i uklanjanje stresa. Pretvaranje vježbe u igru ​​će povećati samopouzdanje vašeg djeteta, zahvaljujući kojem će ono postati otvorenije. Priložene rukavice savršeno se uklapaju u ruke stare nekoliko godina, a pričvršćeni štit omogućit će vam da učinkovito kontrolirate mjesto na kojem padaju udarci maloljetničkog boksera.

Dimenzije ambalaže boks seta :

44 cm x 24 cm x 7 cm.

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

 

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike.

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program  i vlastite proslave rođendana .