Nema na zalihi

Društvena igra čovječe ne ljuti se

Dimenzije igrače ploče: 35 x 30 cm

Dob: 3+

Materijal: plastika

3,97  (29,91 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 8592117974999 Kategorija: Oznake: , ,
Podijeli

Društvena igra čovječe ne ljuti se

Društvena igra čovječe ne ljuti se je jedna od najpopularnijih društvenih igara u svijetu. Igru mogu igrati 2 do 4 igrača. Cilj igre je sve svoje figurice (4) dovesti do cilja. Igru počinjete od svoje “baze” i kako bi mogli započeti igru morate baciti broj 6, nakon toga možete ići do cilja bacanjem kockice, koji broj kockica pokaže za toliki broj polja morate ići. Tko prvi dođe do cilja sa sve 4 figurice taj je pobjednik.

Dimenzije igrače ploče: 35 x 30 cm

Dob: 3+

Materijal: plastika

Za više sličnih artikala,pogledajte našu kategoriju

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

 

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike.

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program  i vlastite proslave rođendana .