-30%
Nema na zalihi

Društvena igra – Mastermind

Društvena igra – Mastermind

Original price was: 7,95 € (59,90 kn).Current price is: 5,57 € (41,97 kn).

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 6991277918584 Kategorija: Oznake: , , ,
Podijeli

Društvena igra – Mastermind

 

Logička igra u kojoj se zahtjevaju pažnja, koncentracija i logičko zaključivanje.Društvena igra – Mastermind sastoji se od ploče i raznobojnih čepića kojima se formiraju kodovi za pogađanje.

Jedan igrač zadaje kombinaciju raznobojnim čepićima, koju drugi igrač pokušava pogoditi u što manje poteza. Za svaku dobru boju dobija bijeli čepić, a za svaku dobru boju i položaj dobija crni čepić kao odgovor na svoj pokušaj.

Dimenzije:  26.5 X 26.5 X 9 CM

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

 

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike.

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program  i vlastite proslave rođendana .