Društvena igra tangram

Dob: 3+

Dimenzije pakiranja: 27 x 19 x 7 cm

8,75  (65,93 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 8014966403319 Kategorija: Oznake: ,
Podijeli

Društvena igra tangram

Društvena igra tangram je jedna od najstarijih i najpoznatijih igara. Napravljena je od 7 geometrijskih oblika koje izvorno čine kvadrat.Moguće je napraviti beskonačan broj drugih oblika. Cilj igre je formirati specifičan oblik koristeći svih 7 geometrijskih oblika, bez da se preklapaju.

Dob: 3+

Dimenzije pakiranja: 27 x 19 x 7 cm

Za više sličnih artikala,pogledajte našu kategoriju

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

 

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike.

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program  i vlastite proslave rođendana .