-33%
DRVENA KUHINJA 78 CM

Drvena kuhinja 78 cm

DRVENA KUHINJA 78 CM

79,63  (599,97 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 5902808151883 Kategorije: , , Oznake: , , ,
Podijeli

Drvena kuhinja 78 cm

Drvene igračke fantastični su pribor koji lako mijenja dekor dječje sobe. Izgledaju kao pravi namještaj, imaju mnogo zanimljivih rješenja, a njihova sigurna konstrukcija jamstvo je dugog vijeka i čvrstoće. To su, naravno, samo neke od prednosti u korist uvođenja nečeg novog u kut za mališane. Drvena kuhinja 78 cm omogućit će djetetu da razvije zabavu, što se može izvesti na više načina –  scenariji su ograničeni samo maštom i sigurnošću od nekoliko godina.

Drvena kuhinja 78 cm sadrži:

– pećnica
– mikrovalna,
– hladnjak
– grijaća ploča s plamenicima,
– sudoper sa slavinom,
– policu spojenu na stalak za pripremu aditiva za kuhanje,
– pribor: lonac i tava s poklopcima.

Drvena kuhinja 78 cm napravljena je s pažnjom na najmanje detalje. Za njegovu proizvodnju upotrijebljen je visokokvalitetni materijal, a to je drvo. Konstrukcija igračaka lišena je oštrih elemenata i završetka, zahvaljujući kojima će zabava biti udobna. Predstavljeni model izvrstan je poklon za svako dijete – kuhinja ima CE certifikat, što jamči usklađenost sa zahtjevima važećih direktiva Europske unije. Drveni štednjak za djecu pakiran je u originalnu kartonsku kutiju, unutar koje se nalazi upute za lako sklapanje seta.

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

 

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike.

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program  i vlastite proslave rođendana .