-40%
Nema na zalihi

Gušter na daljinsko upravljanje

Dimenzije pakiranja: 40 cm x 12.2 cm x 25 cm

Dobne skupine: 6+

18,31  (137,96 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 6991204407198 Kategorija: Oznake: , ,
Podijeli

Gušter na daljinsko upravljanje

Super realistični i brzo hodajući gušter koji sadrži svjetlo i zvuk. Gušteri su široko rasprostranjena grupa reptila, sa preko 6000 vrsta koji se nalaze na svim dijelovima kontinenata osim Antarktike.

Gušter može funkcionirati na 4 načina, svaki način možete mijenjati pritiskom tipke na njegovim leđima.

1.Način rada je pomoću daljinskog upravljača

2.Način rada je kada gušter vidi zapreku ispred sebe stati će pustiti će zvuk uzbune okrenuti će se i nastaviti drugim putem, daljinski upravljač nije potreban za ovaj način rada.

3.Način rada je kada gušter može pratiti pokret vašeg dlana, dlan mora biti na udaljenosti od guštera 15 do 20 cm ne više od toga.Daljinski upravljač nije potreban za ovaj način rada.

4.Način rada kada gušter stoji na mjestu i kada osjeti kretanje nekog objekta ili osobe može se pokrenuti prema naprijed. Daljinski upravljač nije potreban za ovaj način rada.

Dimenzije pakiranja: 40 cm x 12.2 cm x 25 cm

Dobne skupine: 6+

 

Za više sličnih artikala,pogledajte našu kategoriju

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

 

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike.

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program  i vlastite proslave rođendana .