Nema na zalihi

Kozmetički set

10,60  (79,87 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 181891222716 Kategorija:
Podijeli

Kometički set

Kozmetički setovi su nešto što sve djevojke vole. Ove igračke omogućuju imitiranje vlastitih majki i starijih sestara, kao i raznolikost zabave, omogućujući im da igraju ulogu šminkera, manekenke ili princeze. Smatramo da je ovo odlična alternativa za odabir kozmetike, jer one uključene u set vrlo su sigurne i netoksične, stvorene za djecu.

Predstavljeni kozmetički set smješten je u ružičastoj kutiji u obliku originalnog, ukrasnog ukrasa. Nakon otkrivanja prvog sloja, oči male dame pokazat će dvije lutke kako bi se olakšala primjena proizvoda, kao i osam različitih boja sjajnih sjajila za usne – postoje klasične boje u nijansama ružičaste, ali i podebljanije – plava, ljubičasta ili žuta. Ne brinite – sjajila za usne ostavljaju samo sjajan sjaj na usnama djevojke, bez vidljive boje.

Sljedeći sloj beauty kompleta sadrži elemente koji ukrašavaju nokte. Tu su ružičasti separator, file za nokte i set od 12 komada plastičnih vrhova raznih veličina. Ovi su elementi ukrašeni bijelim i plavim cvjetovima.

Otkrivanje posljednjeg dijela kompleta za šminku donijet će velikoj radosti svakoj djevojci! Sastoji se od dva ruža za usne – crvenog i ružičastog, kao i lutka za sjenilo. Pigmenti imaju šest različitih boja – ružičastu, bež, plavu, zelenu, celadon i žutu.

Predstavljena igračka za malog hipstera ima CE certifikat. Sastav svakog kozmetičkog proizvoda opisan je na poleđini pakiranja, pa ga trebate zadržati. Set je namijenjen djevojčicama starijim od 3 godine. Igračka je u šarenoj, estetskoj kartonskoj kutiji s prozorom, što je čini fantastičnom idejom za poklon.