Kuhinja s hladnjakom i pećnicom 
Nema na zalihi

Kuhinja s hladnjakom i pećnicom 

Dimenzije dječje kuhinje s hladnjakom i pećnicom 

– 78 cm x 27 cm x 60 cm,
– visina do vrha: 32 cm.

Dimenzije ambalaže:
– 56 cm x 14 cm x 46 cm.

43,79  (329,94 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1818911347935 Kategorije: , Oznake: , , ,
Podijeli

Kuhinja s hladnjakom i pećnicom 

Kuhinja za djecu odlikuje se vrlo inovativnim elementima opreme, poput hladnjaka, pećnice, plamenika i sudopera, kao i atraktivnim, modernim dizajnom. Set za pomoć u kuhinji s hladnjakom i pećnicom izrađen je od certificiranog, čvrstog materijala, zahvaljujući kojem je kuhinja CE certificirana. Peć za igračke sastoji se od velikog broja elemenata koji su potrebni u opremi svake kuhinje.

Peć za igračke za djevojčice ima dva plamenika i sudoper sa slavinom, kao i mali hladnjak i pećnicu s otvorenim vratima. Tijekom igre čuju se zvukovi poput stvarnog kuhanja, popraćeni trepćućim lampicama smještenim u plamenicima. Nakon otvaranja pećnice, djevojka će vidjeti sliku prigodnog, pečenog piletine, dok će u hladnjaku na vratima pronaći police na koje može staviti odabrane prehrambene proizvode koji su uključeni u set. Kuhinja ima zatvoreni krug, pa kad pritisnete gumb na slavini, voda istječe iz nje.

Kuhinja s hladnjakom i pećnicom sastoji se od

 

– hladnjaci,
– pećnica,
– posude s poklopcima,
– 2 tave,
– 4 ploče,
– one
– 11 pribora za jelo,
– hrana: mlijeko, kečap, sladoled, jaja,
pržena jaja, mrkva, kobasice, paprika.

Igračka za djecu igračka je pakirana u veliku šarenu kutiju s ručkom na vrhu što olakšava transport i pomicanje igračaka. Da biste mogli koristiti sve mogućnosti igračke, poput svjetlosnih i zvučnih efekata, kuhinju trebate napajati trima komadima AA 1,5 V baterija, koji nisu uključeni u set. Zbog djetetove sigurnosti, igračka se preporučuje djeci starijoj od 3 godine. Smatramo da je set idealan kao poklon malom kuharu.

Dimenzije dječje kuhinje s hladnjakom i pećnicom 

– 78 cm x 27 cm x 60 cm,
– visina do vrha: 32 cm.

Dimenzije ambalaže:
– 56 cm x 14 cm x 46 cm.

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

 

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike.

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program  i vlastite proslave rođendana .