mercedes guralica
Nema na zalihi

Mercedes guralica (plava) s ručkom

Dimenzije:

– dužina: 85 cm.

– širina: 30 cm.

-širina sa osloncima za nogu: 45 cm.

-visina s ručkom: 89 cm.

-težina: 5.5 kg.

62,37  (469,93 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 5902808152149 Kategorija: Oznake: , ,
Podijeli

Mercedes guralica (plava) s ručkom

Predstavljamo Mercedes guralicu (plava) s ručkom, napravljen od lagane,plastične konstrukcije kojeg odlikuje visoka izdržljivost i čvrstoća. Guralica ima moderan dizajn i oblik koji je siguran za dijete bez oštrih rubova. Mercedes guralica (plava) s ručkom super je ponuda za sve roditelje koje žele usrećiti svoje dijete.

Predstavljena Mercedes guralica je višenamjenska igračka. Može se koristiti sa ručkom, tj. da roditelji upravljaju guralicom dok dijete sjedi u njemu, ili bez ručke,dijete se može samo voziti. Mercedes guralica sadrži i glazbeni volan, na njemu se nalaze razni gumbi koji sadrže vesele melodije i zvukove.

Guralica ima i mogućnost micanja oslonca za noge, kako dijete raste oslonci za nogu mu više neće biti potrebni. Udobno sjedalo se može podići, tj. može poslužiti kao spremnik za igračke.

Dimenzije:

– dužina: 85 cm.

– širina: 30 cm.

-širina sa osloncima za nogu: 45 cm.

-visina s ručkom: 89 cm.

-težina: 5.5 kg.

Za više artikala,pogledajte našu kategoriju

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

 

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike.

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program  i vlastite proslave rođendana .