Edukativne igračke za bebe

Edukativne igračke za bebe je kategorija u kojoj ćete pronaći idealne prve igračke za vaše najmlađe uglavnom namjenjene dobi 0-2 godine. Edukativne igračke su uglavnom s glazbom, interaktivne , dizajnirane za najmlađu djecu. Šarenih su boja i ugodne…...

Edukativne igračke za bebe je kategorija u kojoj ćete pronaći idealne prve igračke za vaše najmlađe uglavnom namjenjene dobi 0-2 godine.

Edukativne igračke su uglavnom s glazbom, interaktivne , dizajnirane za najmlađu djecu. Šarenih su boja i ugodne melodije za uho privući će pažnju vašeg djeteta i potaknuti vas na igru. Edukativne igračke imaju također i zvučne efekte,razne otvore kroz koje umetate razne oblike. Povedite svoje dijete u svijet nevjerojatne  avanture. Izvrsno za učenje naziva boja i razlikovanje zvukova. Potiče kreativnost, kreativno razmišljanje i razvoj ručnih vještina.

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u ToyBox-u!

ToyBox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije a također i na našem web shopu kojeg uredno i redovno osvježavamo i nadopunjavamo novim igračkama za djecu svih uzrasta.
ToyBox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi ToyBox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti,motori i quadovi na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije,okviri za slike te velik izbor ukrasnih vrećica papira i celofana.

Također od nedavno u svom asortimanu nudimo velik izbor ukrasnih kutija svih veličina i oblika,također nudimo i veliki izbor slušalica .

Gdje se nalazi ToyBox?

ToyBox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u ToyBoxu.

Zašto ToyBox?

ToyBox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program u kojem imamo tanjure čaše salvete konfete iznenađenja razne vrste rođendanskih svijeća koje će vam dobro doći upotpuniti ambijent  proslave vašeg rođendana .


Kocka umetaljka

12,90  (97,20 kn)

Krpena lutka Keiki

18,95  (142,78 kn)

Krpena lutka Alani

18,95  (142,78 kn)

Mekane kocke za igru životinje

17,52  (132,00 kn)

Drveni kamiončić s alatom, igračka za djecu

15,92  (119,95 kn)

Glazbena kućica

23,90  (180,07 kn)

Edukativni tablet

18,90  (142,40 kn)

Didaktička igračka slon labirint

31,84  (239,90 kn)

Fisher Price Little People set

12,07  (90,94 kn)

Drvena kocka didaktička

37,20  (280,28 kn)

Složi toranj

7,95  (59,90 kn)