Guralice tricikli i hodalice

Guralice tricikli i hodalice su poznati po tome što pomaže djetetu u razvoju, pogotovo motoričkih sposobnosti, a potiče djecu na fizičku aktivnost i zabavu.U ovoj kategoriji nudimo lijep izbor guralica,tricikala i hodalica. Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.…...

Guralice tricikli i hodalice su poznati po tome što pomaže djetetu u razvoju, pogotovo motoričkih sposobnosti, a potiče djecu na fizičku aktivnost i zabavu.U ovoj kategoriji nudimo lijep izbor guralica,tricikala i hodalica.

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u ToyBox-u!

ToyBox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije a također i na našem web shopu kojeg uredno i redovno osvježavamo i nadopunjavamo novim igračkama za djecu svih uzrasta.
ToyBox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi ToyBox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti,motori i quadovi na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije,okviri za slike te velik izbor ukrasnih vrećica papira i celofana.

Također od nedavno u svom asortimanu nudimo velik izbor ukrasnih kutija svih veličina i oblika,također nudimo i veliki izbor slušalica .

Gdje se nalazi ToyBox?

ToyBox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u ToyBoxu.

Zašto ToyBox?

ToyBox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program u kojem imamo tanjure čaše salvete konfete iznenađenja razne vrste rođendanskih svijeća koje će vam dobro doći upotpuniti ambijent  proslave vašeg rođendana .


Sivi motor za djecu

Original price was: 24,90 € (187,61 kn).Current price is: 19,92 € (150,09 kn).

Plavi motor za djecu

Original price was: 24,90 € (187,61 kn).Current price is: 19,92 € (150,09 kn).

Plastični motocikl guralica crveni

Original price was: 24,90 € (187,61 kn).Current price is: 19,92 € (150,09 kn).

Baby guralica svijetlo, zvuk Fisher-Price

Original price was: 65,90 € (496,52 kn).Current price is: 46,13 € (347,57 kn).

Konj njihalica Sabrina 76 cm

Original price was: 69,90 € (526,66 kn).Current price is: 55,92 € (421,33 kn).

Baby guralica

43,65  (328,88 kn)