Setovi za igru

Setovi za igru Setovi za igru uključuju razne setove za dječake i djevojčice. Možete pronaći alate, solarne robote, konstrukcijske setove, ploče za crtanje i pisanje, magnetne ploče, oružja, policijske, vatrogasne, građevinske, doktorske setove, setove za šminkanje i slično.…...

Setovi za igru

Setovi za igru uključuju razne setove za dječake i djevojčice. Možete pronaći alate, solarne robote, konstrukcijske setove, ploče za crtanje i pisanje, magnetne ploče, oružja, policijske, vatrogasne, građevinske, doktorske setove, setove za šminkanje i slično.

Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto: odrastimo zajedno!

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije a također i na našem web shopu kojeg uredno i redovno osvježavamo i nadopunjavamo novim igračkama za djecu svih uzrasta.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti,motori i quadovi na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije,okviri za slike te velik izbor ukrasnih vrećica papira i celofana.

Također od nedavno u svom asortimanu nudimo velik izbor ukrasnih kutija svih veličina i oblika,također nudimo i veliki izbor slušalica .

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program u kojem imamo tanjure čaše salvete konfete iznenađenja razne vrste rođendanskih svijeća koje će vam dobro doći upotpuniti ambijent  proslave vašeg rođendana .


Plastični set za kuglanje, igračka za djecu

Original price was: 11,99 € (90,34 kn).Current price is: 8,39 € (63,21 kn).

Dalekozor

2,24  (16,88 kn)

Set farma

12,95  (97,57 kn)

Boks set USA

Original price was: 12,90 € (97,20 kn).Current price is: 10,32 € (77,76 kn).

Doktor set 13 dijelova

Original price was: 9,94 € (74,89 kn).Current price is: 6,96 € (52,44 kn).

Nerf Alfa puška

15,90  (119,80 kn)

Kaubojska puška

16,90  (127,33 kn)

Bakugan evolution battle strike set

Original price was: 63,69 € (479,87 kn).Current price is: 50,95 € (383,88 kn).

Dječja pila

14,90  (112,26 kn)