Kocke slagalice

Kocke slagalice Kocke slagalice u ovoj kategoriji ćete pronaći razne kocke za slaganje, magične kocke, drvene kocke baby kocke umetaljke drvene labirinte i sl. Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju. Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s…...

Kocke slagalice

Kocke slagalice u ovoj kategoriji ćete pronaći razne kocke za slaganje, magične kocke, drvene kocke baby kocke umetaljke drvene labirinte i sl.

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije a također i na našem web shopu kojeg uredno i redovno osvježavamo i nadopunjavamo novim igračkama za djecu svih uzrasta.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti,motori i quadovi na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije,okviri za slike te velik izbor ukrasnih vrećica papira i celofana.

Također od nedavno u svom asortimanu nudimo velik izbor ukrasnih kutija svih veličina i oblika,također nudimo i veliki izbor slušalica .

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program u kojem imamo tanjure čaše salvete konfete iznenađenja razne vrste rođendanskih svijeća koje će vam dobro doći upotpuniti ambijent  proslave vašeg rođendana .


Kockice slagalice bager

5,56  (41,89 kn)

Kocke u stolici roze

11,12  (83,78 kn)

Kocke u stolici

11,12  (83,78 kn)

Kocke u bojama – 50 komada

14,24  (107,29 kn)

Drveni toranj za slaganje, igračka za djecu

11,68  (88,00 kn)

Drvena kocka didaktička

37,20  (280,28 kn)

Dječja ploča za montažu

11,14  (83,93 kn)

Megablocks kocke Peek a Blocks 14 kom

15,92  (119,95 kn)