Opći uvjeti poslovanja i način plaćanja

Općeniti uvjeti poslovanja

Svi proizvodi ponuđeni na našoj internet stranici naručuju se putem formulara u elektronskom obliku. Nakon zaključivanja narudžbe kupac može odabrati jedan od dva gore navedena načina plaćanja. Sve istaknute cijene uz proizvode su maloprodajne cijene sa uključenim PDV-om. Nakon potvrde o uplati naručeni proizvodi šalju se kupcu na željenu adresu sa dostavnom službom. Svi prikupljeni podaci od kupca koriste se isključivo u svrhu što kvalitetnije i brže usluge isporuke naručene robe ili obavještavanja kupaca o novostima u našoj internet trgovini ili promjenama u načinu poslovanja. ToyBox pokušava sa istaknutim slikama u internet trgovini što točnije prikazati ponuđene proizvode, a nazivom i opisima što točnije opisati proizvode i njihove karakteristike. ToyBox je internetska trgovina koja posluje u sklopu tvrtke AMD Promet d.o.o., garantiramo sigurnu kupovinu po najboljim cijenama, a odlična logistika brzu isporuku proizvoda i brigu za svakog kupca. Sve informacije i uvjeti kupnje vezani uz internet trgovinu obratite nam se na e-mail: amdpromet@gmail.com ili na telefon 01/65-60-509.

Uvjeti kupnje čine dio ugovora sklopljenog na daljinu zajedno sa specifikacijama i cijenom/ama kupljenog/ih proizvoda, te će se prije potvrđivanja narudžbe za kupnju pojedinog proizvoda od Kupca tražiti da iste prihvati/izjavi da je sa istima upoznat/suglasan, dok će nakon potvrđivanja narudžbe (sklapanja ugovora) isti biti dostavljeni Kupcu kao sadržaj e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen. Prodavatelj zadržava pravo izmjene uvjeta u svako vrijeme, s tim da navedene izmjene stupaju na snagu nakon objave na ovim internet stranicama.

Glavna obilježja robe

Naši proizvodi su prikazani opisom i fotografijama, te su podaci o istima sačinjeni temeljem naše baze podataka.
Fotografije proizvoda su ilustrativne i ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Toybox posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl. U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.
Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na web stranici www.toybox.com.hr podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na www.toybox.com.hr Toybox zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor.

Predmet narudžbe mogu biti samo proizvodi za koje je u narudžbi naznačeno da su raspoloživi i dostupni. Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju na našim internetskim stranicama može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem u našem skladištu.
Ako proizvod koji ste naručili nije raspoloživ na skladištu, obavijestit ćemo vas da proizvod trenutno nije dostupan, rok u kojem ga je moguće dobaviti ili ponuditi mogućnost kupnje alternativnog proizvoda iz naše ponude koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti.

Cijena proizvoda

Cijene istaknute na web stranici www.toybox.com.hr izražene su u eurima. Informativna cijena u kunama dobivena je konverzijom po zadanom tečaju od 7,53450 kn za 1 euro. Trošak PDV-a je uračunat u cijenu proizvoda. U cijene proizvoda su uključeni troškovi dostave za područije Republike Hrvatske uz minimalne narudžbe označene pri kupnji.
Prije potvrde narudžbe odvojeno je iskazana cijena proizvoda, cijena dostave ako je naplatna, cijena PDV-a, te konačna cijena kako bi Kupac imao uvid u konačnu cijenu koju plaća za naručenu uslugu kupnje.
U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatnicom, troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Načini plaćanja

  • Gotovinom prilikom preuzimanja (pouzećem)
  • Virmanom, internet bankarstvom ( na mail šaljemo predračun po kojem vršite uplatu)
  • Jednokratno karticama: Maestro, MasterCard, Visa

Prihvaćene kartice:
MastercardMaestroVisa

Sigurnost plaćanja je zajamčena.
DinersDiners

VAŽNO: Svaka kartična transakcija (debitne i kreditne kartice) podložna je provjeri od strane tvrtke Amd promet d.o.o., u trajanju od jednog do tri radna dana.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, općom uplatom i e-bankingom uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u e-mail poruci kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen.
Ukoliko kupac ne dobije obavijest da je ugovor sklopljen nakon završenog procesa naručivanja sugerira se provjeriti:

  • Je li poruka u Junk/Spam folderu
  • Je li mailbox pun

U slučaju da uplata ne bude izvršena u navedenom roku Prodavatelj će postupiti i po naknadno izvršenoj uplati izvan roka isporukom kupljenih proizvoda, a ako ne bude mogao izvršiti isporuku iz opravdanih razloga, ugovor će jednostrano raskinuti i izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Zaprimanje narudžbe i vrijeme dostave

Naručeni proizvodi, ukoliko su dostupni, biti će poslani istoga dana ako je narudžba zaprimljena do 12:00 sati od ponedjeljka do petka, ako je plaćanje odabrano plaćanje pouzećem. No ne brinite se, ako je vaša narudžba napravljena nakon 12 sati, poslati ćemo vam ih sljedećeg radnog dana.
Više volite staromodne opće uplatnice ili moderno plaćanje internet bankarstvom, naručene proizvode poslati ćemo istoga dana ako je narudžba zaprimljena do 10:00 sati. No potrebno je poslati potvrdu o uplati na mail amdpromet@gmail.com ili fax broj 01 6560-509. U suprotnom, na slanje pošiljke morat ćete pričekati ovisno o vremenu koliko je potrebno da sredstva budu vidljiva na našem računu.
Naručivanje putem naše web trgovine, obvezuje vas da naručene proizvode preuzmete. Iako možda zvuči ozbiljno, ali te ste proizvode i naručili. Ako želite otkazati narudžbu ili želite vratiti proizvod niže u tekstu pročitajte OTKAZIVANJE NARUDŽBI I POVRAT.
U najboljoj namjeri, smatramo da, ako se kupac ponaša suprotno od navedenih uvjeta zadržavamo pravo otkazivanja narudžbe. Ovo uključuje neuspjele naplate naručenih proizvoda ili zlouporabu naše web trgovine u bilo kojem smislu.
Detalje o dostavi možete pronaći na stranici Uvjeti dostave i isporuke.

Otkazivanje narudžbi

Ako želite otkazati narudžbu, kontaktirajte nas na amdpromet@gmail.com ili telefonom na 01 6560-509.

Prigovori

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni možete nam uputiti prigovor.

Pisani prigovor možete nam poslati putem pošte (Medarska 80, 10000 Zagreb) , faxa (01/ 6560-509) ili putem elektroničke pošte na amdpromet@gmail.com. Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor, u prigovoru navedite broj narudžbe ili svoje korisničko ime. Potvrdit ćemo vam primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor kojem odgovaraju uvjeti kupnje sukladno Zakonu mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

Reklamacija proizvoda, povrat i zamjena

Ugovor koji Krajnji korisnik sklapa s AMD Promet d.o.o. za kupoprodaju proizvoda je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda koji je konzumiran isporukom robe ili usluge od strane AMD Promet d.o.o. te izvršenim plaćanjem od strane Krajnjeg korisnika, u slučaju da ne bude raskinut. Ovi Opći uvjeti poslovanja sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između AMD Promet d.o.o. i kupca.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti OVDJE.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam transakcijom novca na račun nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora. Povrat je moguće napraviti samo u slučaju ako je isporučena roba koju kupac nije naručio, isporučena roba je neotvarana ili nije upotrebljavana i ako ima grešku ili vidljiva oštećenja koja nisu nastala u transportu.
U tim slučajevima troškove povrata robe snosi AMD promet d.o.o. Obratite se nama, AMD Promet d.o.o., na 016560-509 ili mail adresu amdpromet@gmail.com radi pribavljanja  obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda.

Detaljnije odredbe o povratu robe i jednostranom raskidu ugovora potražite na OVOJ STRANICI – POVRAT ARTIKALA

Privatnost i zaštita osobnih podataka

Vaše ćemo osobne podatke koristiti isključivo za uspješno provođenje narudžbe. Ako želite biti u toku sa svim novostima u svakom trenutku jednostavno se možete prijaviti na naš newsletter popunjavajući prijavnicu na našoj web trgovini, prilikom registracije ili prilikom posjete nekim od trgovina.

Cijene

Sve cijene na našoj web trgovini su izražene u eurima (€)  i uključuju PDV. U najboljoj namjeri trudimo se da budemo uvijek točni, ali ponekad se može potkrasti pogreška, no ne brinite ukoliko je cijena prilikom naručivanja na našoj web trgovini bila veća od ispravne biti ćete obaviješteni o tome i razlika će vam biti vraćena. No, ako je cijena  proizvoda bila manja o tome ćemo vas obavijestiti o ispravnoj cijeni i pitati prihvaćate li narudžbu po ispravnoj cijeni, kako bi bili zadovoljeni uvjeti kupnje. Ukoliko to ne želite narudžba neće biti poslana. Nemojte se ljutiti ali želimo igrati fair play.

Javite nam se

Narudžbe primamo i telefonskim putem od ponedjeljka do petka 9:00 do 19:00 sati. A artikle možete pogledati na  https://toybox.com.hr/ponuda/  osim što primamo narudžbe tu smo za vas uvijek za pomoć oko odabira proizvoda koji odgovara vašim potrebma. Javite nam se na email amdpromet@gmail.com ili putem Facebooka privatnom porukom, ili pak telefonom 01 6560-509.

http://hr-hr.facebook.com/toyboxzagreb/