Puzzle

Puzzle Puzzle Castorland Puzzles namijenjene su djeci starijoj od 3+ godine. Ovo je pravo vrijeme da se počnete zabavljati s puzlama, gdje je složenost nešto veća od plastičnih ili drvenih kocki i igračkama za oblikovanje. U ovoj dobi…...

Puzzle

Puzzle Castorland Puzzles namijenjene su djeci starijoj od 3+ godine. Ovo je pravo vrijeme da se počnete zabavljati s puzlama, gdje je složenost nešto veća od plastičnih ili drvenih kocki i igračkama za oblikovanje. U ovoj dobi dijete obično prestaje istraživati ​​svijet svojim ustima i počinje poboljšavati spretnost i vizualno prepoznaje koji se dijelovi slike podudaraju. Ako dijete nije imalo prethodni kontakt s puzlama, sigurno će biti korisno da roditelj uskoči te pomogne u slaganju puzli.

Na razinu težine uglavnom utječu čimbenici kao što su:  broj komada i veličine komada, stupanj detaljnosti slike i različitost boja, djetetovo iskustvo sa slagalicama(puzlama), kvaliteta puzli (debljina kartona, osjetljivost na savijanje i uvijanje komada, preciznost rezanja), konture slike, oblici puzli.

Za više  sličnih artikla pogledajte našu kategoriju.

 

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

 

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije a također i na našem web shopu kojeg uredno i redovno osvježavamo i nadopunjavamo novim igračkama za djecu svih uzrasta.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti,motori i quadovi na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije,okviri za slike te velik izbor ukrasnih vrećica papira i celofana.

Također od nedavno u svom asortimanu nudimo velik izbor ukrasnih kutija svih veličina i oblika,također nudimo i veliki izbor slušalica .

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program u kojem imamo tanjure čaše salvete konfete iznenađenja razne vrste rođendanskih svijeća koje će vam dobro doći upotpuniti ambijent  proslave vašeg rođendana .