-20%
Na zalihi

Baby gym s visećim igračkama i knjigom

Dimenzije pakiranja: 58 x 7,5 x 46 cm

Dimenzije podloge: 82 x 55 x 82 cm

Materijal: tkanina

Dob: 0+

31,84  (239,90 kn)

Na zalihi

Podijeli

Baby gym s visečim igračkama i knjigom

Baby gym s visečim igračkama i knjigom je podloga koja će oduševiti svako malo dijete. Podloga je napravljena od ugodne tkanine, sigurne za igru. Podloga je laka za pospremanje i lako se čisti. Na podlozi se nalazi luk sa ručkicama, i na njima su razne plišane i zveckave životinje i oblici koji potiću djete da ih uhvati. Nalazi se također i knjigica koja je šuškava i ima razne životinje naslikane na sebi. Podloga je za djecu od 0 godina.

Dimenzije pakiranja: 58 x 7,5 x 46 cm

Dimenzije podloge: 82 x 55 x 82 cm

Materijal: tkanina

Dob: 0+

Za više sličnih artikala pogledajte našu kategoriju

Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u!

Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

 

Što nudi Toybox?

Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle,  univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike.

Gdje se nalazi Toybox?

Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.

Zašto Toybox?

Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program  i vlastite proslave rođendana .